„Протектор“ БГ ЕООД е учредена през 2002 г. и е с основен предмет на дейност- строителство, довършителни строителни работи, сухо строителство, реновиране и саниране на сгради. След 12 г. разтеж и непрекъснато развитие фирмата успя да наложи европейско качество и се утвърди като една от водещите в строителния бранш.

Използваните от нас методи и системи на строителство съчетават добро съотношение между цена и качество, бърз монтаж и съкращаване значително на сроковете на строителните работи, покриване на изискванията на звуко- и топлоизолация, акустика и пожароустойчивост. Работим само с материали на утвърдени производители като KNAUF, AMF, BAUMIT, ARDEX, WEBER, CERESIT, MAPEI, KNAUF INSULATION, ROCKWOOL, URSA, ISOVER, PROTEKTOR, BRAMAC, TONDACH, POROTHERM, YTONG, SEMMELROCK, PD- GLASFASER, FIBRAN, ACO, KOBAU, BRILLUX, KEW, HOERMANN, SCHWERING, DORMA, TOVARNA MERIL, KAUFMANN, KRONEN- HANSA, HUTTERER& LECHNER и много други фирми, предлагащи най- доброто в световен мащаб.

„ПРОТЕКТОР БГ“ ЕООД притежава голям организационен и технологичен опит, изграден при изпълнение на различни по своята продължителност и сложност строителни програми. Разполагаме с екип от високо квалифицирани специалисти, които са основата за безупречното и бързо изпълнение на възложените обекти. Инвестираме непрекъснато в материално- техническа база и организация на строителни услуги. Монтажните групи притежават необходимата професионална квалификация и оборудване, което дава възможност за много висока рентабилност.

Предлагаме компетентна и надеждна консултация, гъвкави решения и атрактивни оферти в крак с най- новите тенденции в строителния бранш.

Обекти изпълнени от Протектор БГ

 

 

 

 

Без име