Довършителни работи

 

Машинни мазилки

Мазилката е вид основен слой след тухлите и бетона. Тя е идеалната основа за последващото крайно покритие като тапет, боя или декоративна шпакловка. Гипсовата мазилка е подходяща за сухи помещения, като създава идеално гладка повърхност за полагане на латексови бои или тапети.  Варо- циментовата мазилка се използва за всички видове помещения, като при нея се постига т. нар. пердашена повърхност.

Замазки

Подовата замазка се използва за изравняване на кривини по пода, вдигане на ниво, покриване на топлоизолационни плочи, оформяне на слаби наклони. Съществуват различни видове подови замазки. Най- често използваната е  обикновената подова замазка съставена от цимент, пясък и вода. Причината за това е че може да се използва за запълване на големи неравности, има ниска себестойност и е лесна за работа. За постигане на идеално равна повърхност се използва саморазливна замазка. С нея се изпълват кривини не по големи от 7-8 мм.

Бояджийски работи

Добре изпълнените бояджийски работи придават изцяло нов облик на обработените вътрешни или външни повърхности. Необходимо спазването на технологичните процеси и използването на качествени материали. Добре подготвената основа, грундирането и професионално нанесената боя са гаранция за постигане на отлични резултати.

Полагане на плочки

Хидроизолация

Декоративни мазилки

Ние изпълняваме всички довършителни работи, като използваме най- добрите продукти на пазара. Стараем се да съветваме  клиентите си да избират материали, които са най- подходящи за постигане на краен продукт според нуждите им.